Lišen slobode vozač iz Višegrada

Na regionalnom putu Brodar-Rudo, u mjestu Brodar, opština Višegrad, 17.05.2017.godina, oko 14,35 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je suvozač V.S. zadobila teške tjelesne povrede.
Naime, usaobraćajnoj nezgodi učestvovali su V.E. (1972) iz Prijepolja sa putničkim automobilom marke „Pasat“, iz kojeg je suvozač zadobio teške tjelesne povrede i G.G. (1961) iz Višegrada sa putničkim vozilom marke „Golf 5“, koji je zadobio lakše tjelesne povrede.
Povrijeđena V.S. je prevezena u Bolnicu Goražde gdje joj je ukazana medicinska pomoć, dok je vozač G.G. prevezen u Univerzitetsku bolnicu u Foči.
Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Višegrad, a o svemu je obaviješten i dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.
Policijski službenici Policijske stanice Višegrad su nakon ukazane ljekarske pomoći u Univerzitetskoj bolnici Foča lišili slobode vozača G.G. iz Višegrada, jer je istom utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Komentariši