Olgi Predojević potreban novac za transplataciju koštane srži

25.05.2017.

Kod ljekara, minimum dva puta sedmično – tako izgleda život Olge Predojević već dvije godine.

Četrdesetpetogodišnja Olga boluje od leukemije, a da muka bude veća, bolesna žena je prije mjesec dana ostala bez, kako kaže, svog oslonca – supruga Žarka. Sad sa dvoje djece i bez primanja pokušava da nastavi borbu.

“Živim sa dva sina. Nažalost, muž mi je preminuo prije mjesec dana. On je bio moja podrška u svemu, pored moje djece”, priča Olga Predojević.

Šansa za ozdravljenje postoji. Ali u dalekoj Turskoj. Jedini spas za Olgu je odlazak na presađivanje koštane srži u Istanbul, a to košta 130.000 evra. Porodica Predojević je do sada skupila samo polovinu iznosa.

Ostatak novca na sve načine pokušava da obezbijedi stariji sin Nenad, pa je nekoliko kutija za dobrovoljne priloge već postavio po kafićima. Sinoć je organizovao i humanitarno veče u “Nektar pabu”. Nada se da će uskoro dobiti posao, za koji čeka razgovor. Trudi se, kaže, da bude podrška majci i mlađem bratu.

“Najteže je u svemu tome što i ja ne radim, što nemam posla, čekam taj posao, da li ću dobiti. Brat, koliko mogu, smirim ga i objasnim neke stvari, kako sada mora dalje kroz život”, kaže Nenad Predojević.

Porodica Predojević se nada da će oni koji mogu da pomognu čuti za njihovu nevolju. Novac se može uplatiti na žiro i devizni račun ili pozivom na broj 1415.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.