Isti dan pronađen ukradeni automobil

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Zvornik i Policijske stanice Zvornik, pronašli su i identifikovali sedamnaestogodišnjaka, koga su priveli u službene prostorije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Oduzimanje motornog vozila“.
Naime, Policijskoj stanici Zvornik,29.05.2017. godine, oko 07,50 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, 28.05.2017. godine u vremenskom periodu od 20,00 do 23,30 časova, u mjestu Grbavci, grad Zvornik, otuđio putnički automobil marke „Renault“, koji je bio parkiran ispred porodične kuće.
Operativnim radom na terenu, policijski službenici su 29.05.2017. godine, pronašli otuđeno vozilo u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, a istog dana, oko 15,00 časova identifikovali su i pronašli sedamnaestogodišnjaka, koga su priveli u službene prostorije zbog postojanja osnova sumnje da je otuđio pomenuto vozilo.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo „Oduzimanje motornog vozila“.

Komentariši