Ubistvo u Kotor Varošu

02.06.2017.

Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš, tokom dana 02.06.2017. godine, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelo „Teško ubistvo“, sprovešće u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, lice D.C.(1958) iz Kotor Varoša.
Naime, D.C. se sumnjiči da je 01.06.2017. godine oko 21,40 časova, ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Šiprage, opština Kotor Varoš, iz vatrenog oružja-pištolja, pucao prema četrdesetjednogodišnjaku, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Domu Zdravlja Kotor Varoš. Osumnjičeni je nedugo zatim identifikovan i lišen slobode, a pronađeno je i sredstvo sa kojim je izvršeno krivično djelo i koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.
Dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka izvršio je uviđaj zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kotor Varoš i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Banja Luka. Sa lica mjesta izuzeti su tragovi i predmeti koji će biti poslati na vještačenje, u cilju dokazivanja izvršenog krivičnog djela, a u JU“Zavod za sudsku medicinu RS“ će biti izvršena obdukcija žrtve.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.