Dečak iz Rogatice se zamalo utopio u jezeru Etno sela u Bijeljini

Četrnaestogodišnji dečak upao je danas u jezero koje se nalazi u sklopu Etno sela u Bijeljini prilikom čega se počeo daviti. Dečaka je iz vode izvadio fudbalski sudija, kao i još neki prolaznici koji su se tu zadesili.Dečak je još u teškom stanju, a danas je došao u Bijeljinu iz Rogatice jer se igrala završnica pionirskog prvenstva u fudbalu, prenosi InfoBijeljina.

– Primljen je u teškom stanju, još uvek je neizvesno, tako da ne bismo davali bilo kakve detaljnije informacije – kratko su rekli u bijeljinskoj bolnici.

Dečaku je prvi u pomoć pritekao fudbalski sudija koji je sudio današnje prvenstvo.

– Završili smo sa ručkom, kada su dva dečaka trčala ka meni i rekla mi da im se drug davi u jezeru. Kada sam došao tamo, već je neki momak do pojasa bio u vodi, ali ga nije mogao dohvatiti. Pokazao mi je gde se nalazi, ja sam zaronio i izvukao ga – priča Stefan Maletić.

Maletić dodaje da je odmah tu pritrčalo još nekoliko ljudi, između ostalog se zadesio i jedan doktor.

– Kada smo dečaka izvadili iz vode on nije bio pri svesti. Dali smo mu reanimaciju, masiranje srca, a ubrzo nakon toga dečaka je preuzela Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja – poručio je Stefan koji napominje da smatra da bi bilo ko od nas uradio ovako nešto i da bi trebao pomoći nekome u nevolji.

InfoBijeljina nezvanično saznaje da je dečaku telefon ispao u vodu kada je on pokušavajući da ga uzme i upao u jezero, te se počeo daviti.

Komentariši