U saobraćajnoj nezgodi na putu Ustiprača-Goražde smtrno stradala dva lica

18.06.2017.

Na magistralnom putu putu Ustiprača-Goražde u mjestu Podmašići, opština Novo Goražde, 17.06.2017.godina, oko 12,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su smrtno stradala dva lica, tri lica su zadobila teške tjelesne povrede, jedno lice je lakše povređeno, a na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Naime, saobraćajnoj nezgodi učestvovali su B.E. (1964) iz Goražda sa teretnim motornim vozilom „Man“ i lice S.S.( 1985) iz Višegrada koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke ”Vovksvagen”, u kojem se nalazio putnik A.D. (1943.god) koji je preminuo od zadobijenih povreda, dok je putnik M.R. od zadobijenih povreda preminula u Univerzitetskoj bolnici u Foči. Putnici B.B, Ć.M. i M.S. koji su se nalazili u putničkom vozilu ”Vovksvagen” zadobili su teške tjelesne povrede i smješteni su u Univerzitetsku bolnicu Foča na daljem liječenju.

O svemu je obaviješten i dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je izašao na lice mjesta i naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika. Na licu mjesta izvršen je uviđaj.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.