Lišeno slobode lice zbog krivičnog djela „Teško ubistvo“

22.06.2017.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lice M.K. (1962) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Teško ubistvo“.
Naime, Policijskoj upravi Zvornik, 19.06.2017. godine prijavljen je nestanak lica V.K. (1958), koji se 18.06.2017. godine oko 08,00 časova udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u Zvorniku.
Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik su postupajući po prijavi, te preduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoje osnovi sumnje da je lažno prijavljen nestanak lica V.K. Daljom istragom utvrđeno je da je nad oštećenim počinjeno krivično djelo „Teško ubistvo“, a da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti lice M.K. (1962) iz Zvornika. Prilikom kriminalističke obrade lice je u potpunosti priznalo izvršenje krivičnog djela.
O svemu navedenom upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje određenih mjera i radnji u cilju kompletnog rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela.
Policijski službenici će lice M.K. (1962) uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predati u dalju nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.