Ubila muža pa njegovo isječeno tijelo zakopala

Više od 30 godina braka između Vojislava i Milke Katanović završio se svirepim ubistvom. Pedesetpetogodišnja Milka ubila je sjekirom svog, četiri godine starijeg supruga.

Da sve bude strašnije, pokušavajući da prikrije ubistvo, prema nezvaničnim informacjama, njegovo tjelo je isjekla i u dijelovima zakopala kilometar i po od porodične kuće. Komšije su u šoku. Tvrde da Vojislava nisu vidjeli od prošle srijede, ali i da su znali da su Katanovići imali nesuglasica u braku.

“Ja nju pitam u utorak, šta je to bilo Milko, šta je sa Vojislavom? Ona kaže da je otišao stopom u Memiće”, priča Petar Jovičić, komšija ubijenog.

Milka Katanović je nestanak supruga, u ponedeljak, prijavila policiji rekavši da je otišao prema Kalesiji. Rodbina i prijatelji odmah su se dali u potragu, ali bezuspješno.

Kako nam je rečeno u PU Zvornik, policija je juče otkrila da je Vojislav Katanović ubijen. Takođe nam je rečeno i da je Milka priznala ubistvo svog supruga.

U policiji su saopštili da se ubistvo dogodilo u zvorničkom naselju Ulice, i da je osumnjičena predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

“O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u cilju kompletnog dokumentovanja i rasvetljavanja navednog krivičnog djela. Policijski službenici PU Zvornik će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu lice sa inicijalima M.K. predatu u dalju nadležnsot Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina”, kazao je Miljan Bobar, potparol PU Zvornik.

Nakon saslušanja, dežurni tužilac će donijeti odluku o zahjtevu za određivanje jednomjesečnog pritvora. Policija i dalje istražuje okolnosti i motiv tog svirepog ubistva.

Komentariši