U Bileći pronađeno oko 140 gr. marihuane

05.07.2017.

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Trebinje,izvršili su pretres stana u Opštini Bileća koje koristi lice inicijala N.D., kojom prilikom su pronađena dva pakovanjazeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 121,5 grama, kao i niz predmeta koji se koriste prilikom pakovanja opojne droge.
Tokom pretresa, takođe je pronađeno i više desetina komada metaka za različito vatreno oružje. Svi pronađeni predmeti su izuzeti izdavanjem potvrde o privremenom oduzimanju predmeta.
Prije početka pretresa u haustoru zgrade pronađeno je jedno pakovanje zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 22 grama, koje je radnjom uviđaja izuzeto.
Protiv lica N.D., Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Policijska uprava Trebinje je do sada dokumentovala 10 krivičnih djela „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, jedno krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ i više desetina prekršaja.
Oduzeto je oko 5 643,5 gr. opojne droge marihuane, 92 gr.amfetamina, 240 gr. sjemena kanabisa i 15 tableta ekstazija.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.