Svi putevi vode u park

Užice – Park fest, tradicionalna užička manifestacija, koja se održava od 28. do 30. jula, donosi
odličnu letnju zabavu. U Velikom parku tokom ova dva festivalska dana nastupiće neka od vodećih imena regionalne muzičke scene, saopšteno je na sajtu grada.

„Istaknuta muzička imena, koja već tradicionalno gostuju, specifičan ambijent u kome se Festival održava, ali i sama organizacija koju Omladina Užica na jedan profesionalan način odrađuje, doprinose da ovaj događaj iz godine u godinu raste, da se razvija, ali doprinosi tome da se grad Užice na neki način, kroz sve ove događaje utemeljuje kao festivalski grad. Park fest je ove godine napravio jedan ozbiljan iskorak u tržišnom smislu, uspeo je da privuče određen broj sponzora, što svakako dodatno doprinosi kvalitetu organizacije događaja. Grad Užice je podržao sa 430 000 dinara udruženje Omladina Užica koje je organizator ovog događaja“, rekao je zamenik Gradonačelnika Užica Nemanja Nešić.

„Park fest je tradicionalna manifestacija gde će posetioci moći da čuju različite muzičke žanrove, biće tu popa, roka, hip-hopa, elektronske muzike, panka što čini da sama muzička manifestacija bude kvalitetnija u odnosu na prethodne godine. Ove godine očekujemo više od sedam hiljada posetilaca koliko je zabeleženo prošle godine, u oba dana festivala“ , rekao je Srđan Nedeljković predsednik udruženja Omladina Užica.

Komentariši