NEBOJŠA GLOGOVAC: Ceca Ražnatović i Dara Bubamara su junaci našeg društva!

31.07.2017.

Ovo je svet silikonskih sisa i dupeta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja, rekao je poznati glumac u intervjuu za bosanski nedeljnik

Nebojša Glogovac žestoko je opleo po Ceci Ražnatović i Dari Bubamari, koje je označio kao primere srozavanja svih vrednosti u društvu!

Glumac je u intervjuu za bosanski nedeljnik Dani izjavio da su danas zakon folkerke kao što su Ceca i Dara.

– Po tome gde i kome novac ide, lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vrednosti zalažemo, šta se ceni. A ceni se Dara Bubamara, jebiga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi! I puna je love! Verovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali bože moj! Ovo je svet silikonskih sisa i dupeta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja – revoltirano je rekao on.

Kao Šekspir

On se osvrnuo na ulogu Hamleta, kojeg igra u novoj predstavi Aleksandra Popovskog u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, pa je Cecu ironično uporedio sa Šekspirom.

– Imali smo neverovatnu sreću da do nas, nakon toliko vremena, stigne ta genijalna Šekspirova drama. Baš tako će, pretpostavljam, za sto i kusur godina generacije imati sreću da do njih, umesto svirke nekog talentovanog klinca koji na klaviru danas razvaljuje Rahmanjinova, dođe Ceca. Jer Ceca je Šekspir današnjice – naveo je on.

Eksploatacija

Na novinarsku konstataciju da takvo poređenje deluje deprimirajuće, Glogovac je objasnio:

– Ne, nije deprimirajuće. To je realnost: gomilanje slika koje su proteklih decenija dominantno eksploatisane, kako od medija, tako od države i političara. Ceca je simbol vremena, junak našeg doba. Ona je srpska majka, ej!

Ceca Ražnatović nam je na poruku sa pitanjem da prokomentariše izjavu glumca samo kratko odgovorila:

– To ne želim da komentarišem.

Darin odgovor

NEBOJŠA, DOĐI DA SE ZEZAMO

Dara Bubamara se grohotom nasmejala na izjavu glumca.

– Ha-ha-ha, mogu samo da ti kažem da obožavam Nebojšu Glogovca. Tačno je da punim sve gde god da se pojavim i da jesam zvezda, eto, ako je Nebojša to rekao, ja mogu samo da kažem da ga baš obožavam, da ga volim kao glumca i da ga pozivam da dođe na neki moj nastup da se dobro zezamo – rekla je Dara Bubamara.

INTERESANTNO

ZAŠTO „SRPSKA MAJKA“?

Glogovac je u intervjuu za nedeljnik Dani objasnio i šta znači Cecin čuveni nadimak „srpska majka“.

– Ta ginekologija je veoma interesantna. Možda je tu bilo i nekog masovnog silovanja, pa otud „srpska majka“? Ili je reč o nečemu drugom? Ko to zna! Ipak, ponavljam: ta osoba je tek posledica višedecenijskog konstantnog bombardovanja društva trešom, neukusom, nemoralom. Istovremeno, reč je o očitoj nezainteresovanosti svake vlasti da promoviše krupne i ozbiljne sadržaje. Zašto? Verovatno zato što znaju da je čoveku koji živi u ovakvim sistemima, posle teškog i napornog dana, lakše da, kad se vrati kući, pusti neku cajku, što bi rekli Hrvati, nego da sluša Betovena – zaključio je glumac.

Kurir / Ljiljana Stanišić

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.