TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZLATIBORA

31.07.2017.

UŽICE – Na magistrali između Užica i Zlatibora kod skretanja za Čajetinu, na putu gde su tri saobraćajne trake, oko 15 časova dogodio se udes s teškim posledicama. Jedna osoba je poginula, a četvoro članova porodice iz Vršca zadobilo je povrede i smešteni su u užičku bolnicu.

Kako nam je rekao osnovni javni tužilac u Užicu Marko Dimitrijević odmah posle uviđaja koji je obavio, sudarila su se dva automobila – dostavno vozilo „folksvagen kedi” užičke registracije i „audi” vršačkih registarskih tablica.

Tom prilikom poginuo je N.M. (72) s ličnom kartom iz BiH (verovatno nastanjen u užičkom kraju), vozač dostavnog vozila u kome je bio sam. On je, prema prvim saznanjima, iz pravca Čajetine izlazio na magistralni put, ali je izašao tako da je prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u „audi” koji se propisno iz Užica kretao ka Zlatiboru.

„Audijem” je upravljao N.S., a s njim u vozilu je bila njegova supruga i dvoje njihove dece. Svo četvoro su zadobili povrede, koje, prema prvim saznanjima, nisu opasne po život i zbrinuti su u užičkoj bolnici. Uzroci ove nesreće se utvrđuju.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.