Užas u Zaječaru: Mladić prebio, silovao i izujedao devojku

31.07.2017.

Zaječar — Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela L. L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu A. L. (19) prebio, silovao i izujedao. Kako su objavili “Blic” i “Večernje novosti”, A. L. na telu ima više od 30 ugriza.

“Blic” saznaje da je osumnjičeni presreo svoju komšinicu A. L. i uvukao je u svoju kuću. Počeo je da je bije, cepa joj odeću, preti i na kraju ju je silovao. U toku mučkog silovanja, krvnički je izujedao devojku po licu, butinama, stomaku, uz to je sve vreme udarajući.

Nakon silovanja, on je svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zapretio da će je ubiti ako nešto kaže. Međutim, devojka, sva pretučena, izujedana, iscepane odeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odmah odveli u zaječarsku bolnicu.

Prilikom ginekološkog pregleda utvrđeno je da je devojka silovana.

Odmah je obaveštena policija, čije su patrole pošle u potragu za L.L. Međutim, silovatelj je pobegao iz sela i krio se u jednom praznom stanu u Zaječaru, navode “Novosti”.

Operativnim radom, međutim, policija je u tom stanu pronašla i uhapsila L. L. On je priznao da je imao odnos sa A.L. Branio se, međutim, time da je ona pristala na to. Protiv njega je podneta prijava zbog silovanja i određen mu je dvodnevni pritvor.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.