Ludilo dana: Bogoljub Karić snima film o sebi, glumi ga Mel Gibson

03.08.2017.

Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je da preko menadžera pregovara sa slavnom glumicom ali i da je njegova želja da ga u filmu o dinastiji Karić igra čuveni Mel Gibson. Ipak, tu se ne završava spisak sa imenima holivudskih zvezda koje bi Karići rado angažovali.
“Milanka bi više želela da je igra Catherine Deneuve ili Sharon Stone, žene koje vole nas Srbe”, kaže Bogoljub Karić.“Draganovu ženu Hafu glumila bi Penelope Cruz, a Sretenovu suprugu Slavicu – Catherine Zeta-Jones. Postoji ideja da mene glumi Mel Gibson. Biće to fanstastičan film kakav nije viđen u Evropi. Tema je dinamična i interesantna, a pregovore s glumcima vode menadžeri.”

Ukoliko ne bude glumila Milanku, gošća iz Holivuda Julia Roberts mogla bi da igra Bogoljubovu snajku Marijanu Karić, suprugu njegovog brata Zorana. Spona između holivudskih zvezda i Karića je upravo jedan od članova ove porodice, filmski producent Simon de Karić.

Idejni tvorac projekta Bogoljub nedavno je najavio snimanje dokumentarno-igranog filma o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.