Ubici male Anđeline besni zatvorenici iz Zabele poručuju: Ne piše ti se dobro!

11.08.2017.

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je najtežu robiju koju mu je izrekao Viši sud u Zaječaru. Nakon što mu je potvrđena kazna od 40 godina zatvora, monstrum Vladica Rajković (28), koji je silovao Anđelinu Stefanović (3) iz zaječarskog sela Vratarnica, a onda joj kamenom smrskao glavu, prebačen je iz pritvora u Zaječaru u požarevcki zatvor “Zabela”.

Apelacioni sud u Nišupotvrdio je najtežu robiju koju mu je izrekao Viši sud u Zaječaru, koju će izdržavati u najstrožem kazamatu u Srbiji.

Kako “Alo!” saznaje, on je trenutno u karantinu, koji se nalazi u prijemnom odeljenju ovog zatvora, gde može da ostane najduže 30 dana, a posle toga će biti raspoređen u paviljon u kojem borave zatvorenici osuđeni na 40 godina zatvora.

– Ubica devojčice je maricom prebačen iz Zaječara u Požarevac. Nije progovorio ni reč dok su ga izvodili iz pritvora. Poslušno je ispružio ruke da mu stave lisice i ćutke je presedeo ceo put do “Zabele”. Trenutno je u sobi sa jednim cimerom.

– Verovatno će i kasnije deliti ćeliju sa jednim zatvorenikom i neće ga smeštati u grupnu sobu, jer bi zbog zločina koji je počinio bio na meti drugih zatvorenika. U zatvoru se odmah pročulo da je stigao i to je kod mnogih izazvalo gnev zbog monstruoznog silovanja. Pojedinci su ga psovali i poručili mu “da mu se ne piše dobro” – navodi sagovornik iz ovog zatvora.

Pre mesec dana navršila se godišnjica smrti trogodišnje Anđeline Stefanovic, kojoj je Vladica kamenom smrskao glavu posle silovanja! Lekari sudske medicine su obdukcijom utvrdili da je Vladica za vreme silovanja maloj Anđelini probušio trbušnu duplju.

Psihijatar koji je sa njim obavio razgovor utvrdio je da je on u vreme zločina bio pripit, ali da je uprkos tome bio potpuno svestan šta čini.

On je posle hapšenja priznao zločin i ispričao da je devojčica počela da vrišti kada joj je oduzeo nevinost. Njega je to razbesnelo, zbog čega je počeo da je šamara da bi je ućutkao.

Međutim, dete ni posle toga nije prestajalo da plače, što je njega još više razjarilo. Na kraju je uzeo veliki kamen i potpuno joj smrskao glavu, zbog čega meštani nisu mogli da joj prepoznaju lice kada je nađena u šumi.

Izvor: Alo.rs

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.