Foča – Fizički napad i saobraćajna nezgoda

16.08.2017.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Foča, u pomenutom periodu, nije evidentirano nijedno krivično djelo, dok su evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa težim tjelesnim povredama i manjom materijalnom štetom na vozilu.
Dana 15.08.2017. godine lišeni su slobode J.I. (1989) i K.M. (1986) zbog prekršaja člana 12. Zakona o javnom redu i miru (tuča i fizički napad) počinjenog u UO „Restoran 9“ u Foči i istim uručen prekršajni nalog.

Saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama
Na magistralnom putu Šćepan polje-Foča u mjestu Oruč potok, opština Foča, 15.08.2017.godina, oko 12,10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teže tjelesne povrede.
U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je P.B. (1960) iz Pala, koji je u momentu saobraćajne nezgode upravljao vozilom marke „golf 4“. Do saobraćajne nezgode je došlo tako što je imenovani vozač izgubio kontrolu nad vozilom usled neprilagođene brzine i ostvario kontakt sa pozidom koja se nalazila pored puta, te je tom prilikom došlo do prevrtanja vozila na krov. Uovoj saobraćajnoj nezgodi teže tjelesne povrede je zadobila P.B. (1963) nastanjena u Vlasenici.
Uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, a o sve mu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.