Pomozimo Predragu da dobije bitku za život

03.09.2017.

Predrag Korolija, star 38 godina, bori se za život.Od svih bitki koje svakodnevno bijemo, umorimo se i zaslepimo. Bijemo se sa stresom, banalnostima svakodnevnice. Tražimo mesta za neki svoj ukradeni trenutak i to nam postaje cilj. Ali šta se dešava kada ta bitka pređe na jedan viši nivo? Kada od ishoda zavisi život?

Predrag Korolija je otac dva dečaka, Danila(2,5 godine ) i Aleksandra(10 meseci). Od trenutka kada je dobio drugog sina, bori se sa teškim oblikom kancera, non-hočkin limfomom.Prijatelji Peđu opisuju kao retko dobrog čoveka, toplog, mirnog, emotivnog, pozitivnog, čak i u ovoj najtežoj situaciji. U prilog tome ide i činjenica da je Peđa dugogodišnji vaspitač u domu za decu bez roditeljskog staranja u „Zvečanskoj“, gde je pružao pomoć, ljubav i pažnju deci kojoj je to bilo neophodno.

Danas je njemu potrebna pomoć.U dosadašnjem procesu lečenja u Srbiji, primio je osam ciklusa hemoterapije, ali nažalost, zbog visoke progresije kancera, nastavak lečenja se mora obaviti u specijalizovanoj klinici „Malteser“ u Flensburgu u Nemačkoj.

Zato vas molimo da na trenutak zastanete sa svojim obavezama. Da se zajedno setimo onog šta je zaista najbitnije.
Da pomognemo Danilu i Aleksandru da sačuvaju oca, njegovoj supruzi da sačuva muža, roditeljima da sačuvaju sina.

Pozivamo vas i molimo da svojom podrškom Predragu pružimo šansu za ono zaista najbitnije. Šansu za život.

Upišite broj ️362 i pošaljite SMS na ️3030. Takođe, Predragu možete pomoći i uplatom na tekuće račune:
Dinarski: 160-483614-63
Devizni: 00-540-0002306.2
IBAN broj: RS35160005400002306272 , instrukcije za uplatu na devizni račun potražite na linku: http://www.budihuman.rs/uploads/users/pdf-files/362.pdf

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.