„BIO JE OSUĐENIK SA ODLIČNIM VLADANJEM“ U KPZ Foča se obesio Teslićanin, a evo šta bi mogao biti RAZLOG

14.09.2017.

Savo Todorović (51) iz Teslića, osuđenik KPZ Foča, obesio se u jednoj od prostorija upravne zgrade zatvora. Fočanskoj policiji je u utorak oko 14.35 prijavljeno da se T. S. obesio.Obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je uviđaj su izvršili policijski službenici i lečnik mrtvozornik, rečeno je u Policijskoj upravi u Foči.

– On je bio vrlo primeran osuđenik, sa odličnim vladanjem, miran i nikada nije pravio bilo kakve probleme. Bio je u radionici, pošto je vrlo često radio dobrovoljno, bio je vredan i radan. Iskoristio je neki konop od paketa tu u radionici i uz pomoć njega se obesio. Pronašao ga je jedan od stražara, ali je već bilo kasno za sve – rekao je izvor blizak istrazi, piše Dnevni list.

U fočanskom zavoru Todorović je, kako Dnevni list nezvanično saznaje, služio sedmogodišnju kaznu za ubistvo, a već je odslužio skoro četiri godine.

– Uskoro bi čak trebalo da dobija i povremene izlaske vikendom, jer je odslužio poprilično dosta kazne, kao i zbog svog dobrog vladanja, tako da nikome nije jasno što bi to uradio, kada je već imao tako solidnu situaciju. Ni sa kim nije bio u svađi, niti u bilo kakvoj zavadi, uvek miran i staložen – dodaje isti izvor.Motiv bi navodno mogao da se krije u nesređenim porodičnim odnosima.

– Imao je nekih porodičnih problema, ali uglavnom o tome nije pričao. Mora da ga je to mučilo. Bio je oženjen, imao je ženu i decu. Inače je rodom iz Tešnja, a živi u Tesliću – dodaje izvor.

Od uprave fočanskog zatvora se nije mogao dobiti nikakav komentar.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.