Crvena zvezda-BATE Borisov 1:1

Već u petom minutu Boaći je imao šansu, ali nije uspeo iz okreta da pogodi gol, a nije ni minut prošao pre naredne šanse, kada je Stojković uputio pas ka Boaćiju, ali je Milunović intervenisao. Pokušao je Krstičić, ali nije bilo promene rezultata.BATE je imao šansu u 8. minutu, ali je odbrana Zvezde reagovala kako treba, da bi tri minuta kasnije Radonjić izgubio loptu, a Ivanić je pogodio prečku u nastavku akcije.

U 14. minutu Savić je zaradio žuti karton, sprečivši tako kontru gostiju. Imao je BATE još jedan pokušaj, ali je Borjan odlično intervenisao.Napadala je Zvezda, imao je dva pokušaja Boaći, jedan Kanga, ali bez sreće.

Razigrala se Zvezda, odličan udarac Radonjića završio je pored gola, potom je opet pokušao Boaći, ali je nakon prvih 45 minuta rezultat bio 0:0.

Počelo je drugo poluvreme odličnim prodorom Stojkovića, potom prilikom Boaćija, što je bio uvod u 54. minut i prelepu akciju Crvene zvezde, prodor Srnića, centaršut koji je Radonjić pretvorio u prednost Zvezde.I mogli su crveno-beli da dotuku rivala. Promašio je Radonjić, potom (neshvatljivo) Srnić sa manje od pet metara, pokušao je Boaći, Kanga je tukao iz daleka, ostalo je 1:0…

BATE je još jednom pogodio prečku, a u 72. minutu stigla je kazna u vidu gola Signeviča.

Fudbaleri BATE-a su se posle gola povukli, imala je Zvezda inicijativu, ali je rezultat iz 72. minuta ostao na snazi.

Komentariši