GOSTOVANjE ŠANTE PANTE U ČAJNIČU

15.09.2017.

POKLON UČENICIMA ZA POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE
U velikoj Sali Doma kulture „Filip Višnjić“ u Čajniču, 19. septembra ove godine, sa početkom u 12,30 časova, održaće se predstava Radojice Stankovića, djeci poznatog kao Šanta Panta „Da sam neko ko vlada planetom“.
Uvijek dobro raspoložen Šanta Panta možda ne vlada planetom, kao što se kaže u nazivu predstave, ali vlada dječijim srcima.
Predstava „Da sam neko ko vlada planetom“, koja je poklon djeci za početak nove školske godine, na „šantav“ način govori o liku Šante Pante, o dječijem odrastanju, polasku u školu, odnosu prema roditeljima i nastavnicima, kaže Radojica Stranković koji tumači lik Šante Pante.
Riječ je o interaktivnoj predstavi, predstavi koja upoznaje djecu sa likom Šante Pante.
Ovo je jedna priča o njegovom odrastanju, o odrastanju djece. Šanta Panta je jedan imaginarni lik koji je smišljen tako da zainteresuje dječiju maštu. Priča se izvodi na jedan „šantav“ način, međutim u jednom momentu Šanta Panta se uozbilji i priča o izuzetno važnoj stvari za djecu a to je škola. Tada Šanta Panta djecu upućuje na odnose u školi, te im priča o ljubavi prema roditeljima, učiteljima i nastavnicima.
Organizatori predstave „Da sam neko ko vlada planetom“ jeste opština Čajniče.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.