Poziv za pomoć Domu zdravlja Višegrad

22.09.2017.

Dom zdravlja Višegrad je jedina zdravstvena ustanova na području opštine Višegrad koja se bavi pružanjem zdravstvene pomoći stanovnicima na ovom području. Nastojimo da napravimo znatne korake na poboljšanju uslova rada, te još bolje pomoći korisnicima usluga.

Ukoliko ste u mogućnosti, Vašom donacijom, pomozite Dom Zdravlja Višegrad. Sredstva će biti uložena isključivo u aparate i opremu, u šta će svako imati uvid. Takođe, moguće je direktno donirati medicinske stvari, uz konsultaciju šta je tačno potrebno. Ostavićete veliki humani trag, a spominjaće Vas, uz zahvalnost, i pacijenti i doktori.

Oprema koju koristimo u svakodnevnom radu je dotrajala i koristi se nekoliko decenija, a pri tom služi kao neophodna pomoć u svim prijemima, pa tako i u hitnim slučajevima.

U cilju povećanja nataliteta u našoj opštini, želimo omogućiti svim ženama ginekološki pregled, koji bi se obavljao u namjenskim prostorijama. Za ove potrebe, Dom zdravlja je obezbjedio ginekologa, ali je potrebno uložiti sredstva u kupovinu neophodne opreme.

Naš cilj jeste da podignemo nivo pružanja zdravstvenih usluga na nivo koji je dostojan čovjeka u vremenu u kojem živimo, te da omogućimo bolje liječenje našim sugrađanima.

Naša želja je da okupimo dobre ljude, koji imaju razumijevanja, volje, mogućnosti i humanosti, da pomognu Dom zdravlja, a samim tim i sve ljude koji pokušavaju da ostanu na ovim prostorima.

Mi, tražimo način da obnovimo opremu koja je dotrajala i zbog koje pacijenti, odlaze u druge gradove.

Naš dosadašnji rad podržava Opština Višegrad sa čime se posebno ponosimo, jer smo dobili novac za kupovinu novog sanitetskog vozila, ali to nije dovoljno da bi na način koji je potreban unaprijedili naš rad.

Želimo, ne samo u Višegradu, nego putem naših kontakata u cijelom svijetu da pomognemo našu ustanovu, koja zaslužuje da ima povjerenje svih građana i da bude nosilac ostanka stanovništva.

Nadamo se da će uz Vašu podršku Dom zdravlja ugledati svijetlije dane, na radost svih Višegrađana, ostajući kao zavjet budućim pokoljenjima.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.