RUDO: Pomozimo Strahinji Jojeviću da stane na noge

24.09.2017.

Dvadesetčetverogodišnjem Strahinji Jojeviću iz Rudog potrebna je naša pomoć. Teška saobraćajna nesreća prikovala ga je za krevet. Nada da će ponovo stati na noge postoji ali je potrebna operacija tetiva i nastavak liječenja za koje je potrebno 15.000 evra.

Strahinja je do prije tri godine imao normalan život. U saobraćajnoj nesreći ispao je iz vozila i zadobio tešku povredu glave. Godinu i po dana bio je u komi, a ljekari Urgentnog centra u Beogradu nisu bili optimisti da će se ikad probuditi.

„Rekli su nam da je vrlo mali procenat da će se probuditi. Povreda glave je bila velikada nije moglo ni hiruški ništa da se uradi. čekali smo da se njegov organizam sam izbori“, priča Strahinjin otac Milan.

Jedno čudo se već desilo, porodica je dala sve napore da Strahinja ponovo stane na noge i povrati moć govora. Svaka tri mjeseca ga vode na banjsko liječenje. Međutim, jedina nada je operacija tetiva na nogama koju će izvesti tim stručnjaka iz Rusije. Za cijeli tretman i oporavak potrebno im je 15.000 evra. Oni taj novac nemaju jer su sve dosadašnje troškove snosili sami.

Nesreća koja je zadesila porodicu Jojević najteže je pala baki Radojki čija je uzdanica bio unuk Strahinja. Iako je zagazila u devetu deceniju života, nestrpljivo čeka njegov povratak kući u Rudo.

Operacija je zakazana za prvu polovinu oktobra do tada je potrebno skupiti novac. Pozivom na broj 1457 doniraćete jednu marku za pomoć Strahinji Jojeviću.

Takođe su otvoreni i žiro-računi na koje se mogu uplatiti sredstva. Budimo humani pomozimo da ovaj 24 godišnjak ponovo osjeti tlo pod nogama.
RTRS

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.