Apel samohrane majke: Pomozite mojoj bolesnoj djevojčici!

“Stotinuosamdeset maraka mjesečno nije dovoljno da se preživi”, kaže Remzija Avdić, samohrana majka, koja živi sa svojom osmogodišnjom ćerkom.

Djevojčica je teško bolesna i nepokretna od rođenja, a žive u alternativnom smještaju u brčanskom naselju Prutače. Primanja koja ima nedovoljna su za normalan život, pa nerijetko zavisi od tuđe pomoći.„Od tog novca moram da platim, struju, vodu, lijekove, pampers, hrana, drva. Vjerujte da je to sve nemoguće priuštiti od ovog novca. Vjerujte”, ispričala je Remzija Avdić.
https://youtu.be/wD13MRizSrk
Kako danonoćno bdi nad ćerkom, Remzija ne može da traži posao i zarađuje za život. Najveći problem su joj drva za ogrev, jer ih ne može obezbijediti, a dugovi za struju odavno se gomilaju.„Ako iko, iko ima da pomogne ovoj mojoj djevojčici da imaš ta naložiti, da ne bude u zima, da ne bude u mraku, da mogu platit struju da ima redovono pampers presvući, da ima lijekove“, poziva u pomoć Remzija Avdić.

Trajno rješenje je ono čemu se nada ova Brčanka. Dotad bi joj i najmanja pomoć dobro došla, barem da se i ove godine nekako prezimi.

Komentariši