MREŽE MIROVALE U HUMSKOJ: Velika nula od fudbala

01.10.2017.

MALI gradski derbi – velika nula od fudbala (0:0). Partizan i Čukarički za 90 i kusur minuta večeras u Humskoj nisu pokazali baš ništa i praktično ni jedni ni drugi nisu zaslužili ni taj jedan bod koji im po pravilima pripada čak i kada više od 90 minuta muče i loptu i prisutnu publiku. Navijači Partizana su na kraju utakmice povicima “Đukiću, odlazi” jasno pokazali šta misle o ovakvom Partizanu.Da je očajno drugo poluvreme iz evropskog duela protiv Dinama iz Kijeva ostavilo traga na Đukićeve pulene bilo je jasno već u uvodnim minutima. Nije u igri crno-belih bilo ni agresivnosti, ni žara, ni ideje, pa su “brđani” bez ikakvih problema kontrolisali dešavanja na sredini terena. I ne samo to kada su “namirisali” da je rival potpuno dezorijentisan i da ne može praktično da veže tri smislena pasa gosti su ozbiljnije krenuli ka golu Vladimira Stojkovića.

Dve odlične prilike Mudrinskog u 29. i 31. minutu, kada je najpre pogodio prečku, a zatim zamalo bio neprecizan glavom, predstavljale su inicijalnu kapislu za malobrojnu publiku u Humskoj da povicima: “Igrajte fudbal” pokušaju da razmrdaju momke u crnim dresovima. O jalovosti ofanzivnog dela tima domaćina dovoljno svedoči podatak da su jedine pretnje po gol Kirovskog u prvih 45 minuta bili udarci dvojice bekova Partizana, dvojice Nemanja – Miletića i Antonova.

Mnogi su očekivali buđenje gradskih rivala u nastavku jer crno-beli i “brđani” nikada u istoriji nisu odigrali međusobni duel bez golova, ali umesto štelovanja nišanskih sprava saveti iz dve svlačionice su “ubili” i ono malo fudbala iz prvih 45 minuta. Umesto lepih poteza i golova viđen je pravi festival loših dodavanja, individualnih grešaka i usporenog ritma. Stojković sa jedne i Kirovski sa druge strane su mogli samo nemo da posmatraju zbivanja između dva šesnaesterca i zahvaljuju nebu što veče nije bilo hladno, pa nisu bili primorani da trčkaraju kako bi se zagrejali.
https://www.youtube.com/watch?v=s658qZOCcVw
MUDRINSKOM POLOMLjENA NOGA!
DESETAK minuta pre kraja Brazilac Everton je izuzetno oštro startovao na Ognjena Mudrinskog posle čega je napadač Čukaričkog morao da napusti teren. Nervoza trenera gostiju Nenada Lalatovića i psovke upućene ka klupi Partizana ukazivale su na to da se očigledno radi o težoj povredi napadača “brđana”. Prema prvim informacijama reč je o prelomu noge.

DINAMO OD 0:3 DO 4:4!
PARTIZANOVI rivali iz grupe B Lige Evrope Jang bojs i Dinamo Kijev odigrali su juče prvenstvene duele i oba su kladioničarski rečena otišla u 7+. Jang bojs je pregazio St.Galen 6:1, a mnogo je zanimljivije ono što se dešavalo na gostovanju kijevskog Dinama Zariji.
Hackevičev tim je na poluvremenu vodio 3:0, ali onda je dozvolio Zariji da uradi nešto slično što su oni Partizanu u četvrtak uveče u Humskoj, pa je utakmica završena bez pobednika – 4:4.

STADION Partizana. Gledalaca: 3.000. Sudija: Srđan Jovanović (Beograd) 7.
PARTIZAN: Stojković 6,5 – 73 Miletić 6, Mitrović 6, Ostojić 6, Antonov 5,5 – Everton 5,5, Marjanović 5,5 (od 82. Ilić -), Đuričković 5.5, Suma 5 – Tavamba 5,5, Ožegović 5 (od 46. Solomon 5).
ČUKARIČKI: Kirovski 6,5 – P. Jovanović 6, Puškarić 6, Kopitović 5,5, Bogosavac 6 – Docić 5,5, Drinčić 6, Mićin 5,5(od 70. S. Jovanović -), Kajević 6, Ovusu 6 – Mudrinski 6(od 81. Zorić -).
Igrač utakmice: niko

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.