Pucnjava u diskoteci u Užicu!

U jednoj diskoteci u Užicu desila se pucnjava u kojoj su ranjene četiri osobe. Kod osumnjičenog napadača koji ima 23 godine pronađeni su oružje, kao i droga “spid”.Mladić koji je u pucnjavi ranio četiri osobe je uhapšen, saopštio je MUP.

On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičeni je noćas oko dva sata, nakon fizičkog sukoba s radnicima obezbeđenja u jednom ugostiteljskom objektu, pucajući iz poluautomatskog pištolja naneo povrede četvorici mlađih muškarca, saopštio je MUP.

Oni su zbrinuti u Opštoj bolnici u Užicu.

“Blic” javlja da se pucnjava dogodila u diskoteci “Garaža”.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, osumnjičeni je verbalno a zatim i fizički sukobio s radnicima obezbeđenja, a potom je usledila pucnjava.

“Blic” piše da je osumnjičeni navodno potegao pištolj i ispalio dva metka u jednog od njih i pogodio da u grudi i testise.

Osumnjičeni je potom nastavio da puca i ranio još dvojicu gostiju – jednog u šaku, drugog u ruku.Njega su navodno savladali drugi radnici obezbeđenja i gosti, pa je i on zadobio povrede.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog Đ.S. pronašla i manju količinu spida, saopštio je MUP.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Komentariši