U utorak hladnije sa padavinama

U Srbiji će sutra biti oblačno, na severozapadu, zapadu i na planinama sa snegom, u ostalim predelima mestimično s kišom i susnežicom, a posle podne i uveče kiša će preći u sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata i jak, jugoistočni, a na severu i zapadu severni. Jutarnja temperatura će se kretati od minus četiri do jedan, a najviša od jedan do osam stepeni celzijusa.

U Beogradu će sutra biti oblačno, hladnije, sa kišom i snegom. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti oko jedan, a najviša oko tri stepena, dok se uveče i tokom noći predviđa sneg uz formiranje manjeg snežnog pokrivača.

U Srbiji će u sredu biti oblačno sa snegom, samo u Timočkoj Krajini će biti kiša i suznežica. U četvrtak predviđa se prestanak padavina, zatim uglavnom suvo, osim u brdsko-planinskim predelima gde će provejavati slab sneg.

U Beogradu se predvija slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za utorak, 13. februar 2018: Biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika.

Astmatičarima i osobama sa obolјenjima srca se savetuje opreznost. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje.

Komentariši