U centru Čačka izboden mladić

20.03.2018.

Čačanin Marko Šelović (23) izboden je juče u strogom centru Čačka. Na njega je nakon tuče nasrnuo sugrađanin V. Š. (24) i nožem ga tri puta ubo u lijevu ruku. Kako se nezvanično saznaje, napadač je sin jednog inspektora čačanske policije.

Sve se dogodilo usred dana na platou gradskog šetališta u Čačku, naočigled brojnih prolaznika, u vrijeme kada je centralna šetačka zona najfrekventnija. Prema tvrdnjama svjedoka, Šelović je šetao psa kada je započela prepirka između njega i V. Š. koji je u tom trenutku stajao sa jednom djevojkom.

“Prvo su vikali jedan na drugoga, a onda su počeli da se tuku. U jednom trenutku V. Š. se udaljio sa lica mesta, ali se ubrzo vratio i bez razmišljanja izbo vlasnika psa. Krv je šikljala na sve strane, a izbodenom momku nož je ostao zaboden na levoj strani. Pas je skočio na napadača, ali je mladić ubrzo pobegao u nepoznatom pravcu – rekao je za “Blic” jedan očevidac događaja.

Na mesto incidenta odmah je stigla policijska patrola, kao i služba Hitne pomoći. Šelović je sa obilnim krvarenjem prevezen u Urgentni centar čačanske Opšte bolnice.

“Dvadesettrogodišnji muškarac primljen je na odeljenje sa tri ubodne rane u predelu leve lopatice, nadlaktice i podlaktice” – izjavila je portparolka bolnice dr Biljana Kočović.

Povrede su okarakterisane kao lake tjelesne, budući da nije bilo oštećenja vitalnih organa.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadač V. Š. je sin poznatog policijskog inspektora u Čačku. Do sada nije važio za problematičnog i agresivnog. On se u toku jučerašnjeg dana predao policiji.

“Šelović i V. Š. su pre nekoliko godina imali sukob i očito da je ta netrpeljivost eskalirala krvavim obračunom u centru grada” – rekao je izvor iz istrage.

Ovaj incident iznova je zabrinuo čačansku javnost koja se još nije oporavila od šoka koji je izazvalo ubistvo Saše Ćubovića (33) prije samo sedam dana. Njega je hicima iz pištolja u jednom fast fud restoranu brutalno usmrtio Vladica Pušica (32) koji se ubrzo potom predao policiji.

Izvor: Blic
Foto: Glas Zapadne Srbije

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.