Rukometašice tzv. Kosova napustile Srbiju, sinoć stigla anonimna dojava o bombi!

24.03.2018.

Jake policijske snage raspoređene su duž Zrenjaninskog puta i ne dozvoljavaju prolaz nikome i danas, a rukometašice tzv. Kosova su napustile Srbiju.

Veliki rukometni skandal nastao je kada je odlučeno da će Srbija igrati protiv tzv. Kosova u Kragujevcu, bez intoniranja himne i isticanja nacionalnih simbola.

Rukometni savez je prihvatio takvu situaciju, potom je pod pritiskom javnosti turnir prebačen u Kovilovo, a onda je duel dve ekipe otkazan iz bezbednosnih razloga.

Tenzije su znatno splasle u odnosu na jučerašnji dan. Jake snage pripadnika unutrašnjih poslova su i dalje raspoređene na teritoriji oko SC Kovilovo. U sportskom centru ne može niko nepozvan da uđe, ne mogu ni novinarske ekipe da uđu, a u sam sportski centar mogu da uđu samo posebno najavljene osobe koje se nalaze na spisku. Uglavnom ljudi iz Rukometnog saveza Srbije

Ono što je prioritet države Srbije, MUP-a, RSS kao organizatora i ludi iz SC Kovilovo je bezbednost svih učesnika. Reprezentacija tzv. Kosova je otputovala iz Kovilova i u sportskom centru se nalaze reprezentativke naše zemlje, Norveške i Slovačke. Slovakinje će tokom dana napustiti Beograd i Srbiju, dok će Norvežanke iz naše zemlje otići u nedelju.

Organizatori su se potrudili da svi učesnici nemaju ni jednu nelagodnost.

Sinoć je u večernjim satima stigla anonima dojava da je postavljena bomba u Kovilovu, odmah su preduzete sve radnje koje su sproveli MUP i BIA. Oni su sa specijalnim policijskim psima pretražili svaki kutak sportskog centra, prvenstveno hotel, a pritom niko od učesnika civila i tih devojaka nije ni primetio da se nešto neobično dešava, sve je obavljeno u tišini.

kurir.rs / Pink

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.