Gradonačelnik Niša napadnut i povređen na Kosovu

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović napadnut je na Kosovu i Metohiji i smešten je u Klinički centar u tom gradu, javljaju mediji.

Kako navode, Bulatović je primljen zbog bolova u glavi, vratu i ekstremitetima oko 13.30 časova, povređena mu je leva ruka, a zadržan je na daljem posmatranju.Njemu su urađeni svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rendgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke i nakon toga je premešten u sobu za opservacije, javlja Tanjug.

Prema saznanjima medija, incident u kojem je Bulatović povređen desio se kod administrativnog prelaza Merdare, za vreme posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, a neimenovani izvor tvrdi da je Bulatović fizički napadnut i povređen na KiM, kod Merdara, ali nije mogao da iznese više detalja.

Zvaničnih informacija o tome zasad nema.

Dnevnik „Blic“ piše, prema nezvaničnim informacijama, da je sinoć oko jedan sat iza ponoći na administrativnom prelazu kod Merdara, gradonačelnika Niša i odbornika u skupštini grada Miloša Sekulića zaustavila kosovska policija, i privela ih.

Prema saznanjima „Blica“, Bulatoviću su zavrnuli ruku, a i on i Sekulić su do ujutru ostali u policijskoj stanici, te su onda pušteni kući, a u Niš su stigli u toku dan