Centralni doček djece sa Kosmeta i ove godine u Andrićgradu

26.01.2019.

Centralni doček oko 900 djece sa Kosova i Metohije u Republiku Srpsku u okviru programa „Spojimo djecu sa Kosova i Metohije sa djecom iz Republike Srpske“ i ove godine biće organizovan 16. juna u Andrićgradu, rekao je načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević.

On je istakao da je planirano da učenike iz 40 srskih škola sa Kosova i Metohije tokom sedmodnevnog boravka ugoste brojne porodice u Republici Srpskoj.

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije Milorad Arlov rekao je da program „Spojimo djecu sa Kosova i Metohije sa djecom iz Republike Srpske“ ima podršku Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Arlov je dodao da je ovo osmi projekat u organizaciji Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji uz podršku lokalnih zajednica Republike Srpske, te zahvalio na podršci načelniku opštine Višegrad.

On je pozvao sve da se priključe himanitarnoj akciji, pozivom na broj 1412 za dječiji osmjeh, liječenje bolesne djece i mladih ometenih u razvoju na Kosovu i Metohiji, koja traje do kraja mjeseca januara.

Pokrovitelji i domaćini ovog događaja su opštine Višegrad i Han Pijesak.
opstinavisegrad.com

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.