Izazvali dvije saobraćajne nezgode usred kojih je jedno vozilo izgorjelo

15.01.2020.

Policijskoj stanici Rogatica,14.01.2020. godine prijavljeno je da je u mjestu Bisino Pose, opština Rogatica, nepoznato lice putničkim automobilom marke „Volkwagen“, tip „Jetta“ udarilo u betonski stub ograde dvorišta privatnog vlasništva, ussed čega je izbio požar na vozilu koje je u potpunosti izgorjelo.

O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu zakonske mjere i radnje na rasvjetsavanju navedenog događaja.

Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja, da se u vezu sa navedenim događajem dovode dva malosetna lica iz Rogatice, koja su istog dana na parking prostoru u Rogatici oduzeli tuđe motorno vozilo i isto neovlašteno upotrijebili za vožnju i tako izazvali saobraćajnu nezgodu oštetivši vozilo marke „Volkwagen“, tip„GolfA4“, koje se nalazilo na istom parkingu, a zatim nastavili dalje kretanje i usred neprilagođene brzine slatili sa kolovoza, udarili u betonski stub, ussed čega se vozilo zapalilo.

U toku je rad na dokumentovanju saobraćajnih nezgoda i krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.