TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo Jovane koja je nestala na Zlatiboru

26.12.2021.

Jovana Marjanović iz Niša čiji je nestanak prijavljen 23. decembra a koja je poslednji put viđena 22. decembra uveče tokom popodneva nađena je mrtva u mestu Tić polje, koje se nalazi dva kilometra južno od centra Zlatibora kod kružog toka. U toku je uviđaj

Kako informer nezvanično saznaje, nju je pronašla grupa mladića pored potoka, a pored tela bila je boca alkohola i kutija tableta.

Nezvanično saznajemo da je telo pronašla grupa mladih ljudi, koji su najverovatnije bili kao prijatelji porodice u potrazi. Njima je na nešto sumnjivo ukazao jedan jahač koji je tuda prolazio, te su se oni uputili na to mesto. Pored tela je bila flaša alkohola i kutija tableta.

Mesto gde je pronađena nalazi se oko kilometar od mesta gde je pronađen telefon.

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Podsetimo, Jovanine ćerke nešto pre 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka.

NESTALA JOVANANA ZLATIBORU, SRBIJA NA NOGAMA

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.