Pijani vozač namjerno autom udario mladića velikom brzinom

02.07.2022.

Ljekari Kliničkog centra u Beogradu bore se za život B.N. (29) iz Arilja koji je prošle noći teško povrijeđen u svom gradu kada ga je putničkim vozilom namjerno udario I.A. (39), takođe iz ovog mjesta, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva.

B.N. je zadobio prelom baze lobanje, nagnječenje mozga i krvarenje u mozgu i prema posljednjim informacijama on se nalazi u komi.

Uzrok nemilog događaja koji se jutros oko tri sata dogodio u Ulici Stevana Čolovića u Arilju su, kako je navela policija, ranije narušeni međuljudski odnosi.

Kako se priča u Arilju, B.N. se jutros vraćao iz noćnog provoda sa jednim poznanikom kada se na ulici, u “BMW”, pojavio I.A. koji mu je rekao nešto uvredljivo. B.N. mu je odgovorio, poslije čega je I.A. dao gas i nastavio dalje ulicom. Međutim, poslije 50-100 metara je okrenuo vozilo i zaletio se prema B.N. Velikom brzinom je prešao preko lijeve kolovozne trake, izletio na trotoar i tu udario B.N.Povrijeđeni Ariljac je bio bez svijesti kada je na lice mjesta stigla hitna pomoć koja ga je prevezla u Užice odakle je odmah upućen za Beograd.

Pomahnitali vozač, koji je bio pod dejstvom alkohola, uhapšen je i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti predat sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Užicu. Više javno tužilaštvo u Užicu zatražilo je da mu se odredi pritvor, prenosi Blic.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.