Kod Foče pronađen Beograđanin koji se izgubio

Policija je efikasnim radom ubrzo nakon prijave pronašla Beograđanina D.M. koji je doživio saobraćajnu nesreću u Šćepan polju kod Foče nakon čega se izgubio, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Navodeći njegove inicijale iz Policijske uprave Foča, saopštili su da im je ovaj slučaj prijavljen 26. jula.

– U prijavi je navedeno da je D.M. imao saobraćajnu nezgodu 25. jula na području Šćepan polja i da se s njim porodica čula 26. jula putem telefona kada im je rekao da ne zna gdje se tačno nalazi. Operativnim radom lociran je telefon i utvrđeno je da se lice nalazi na području Šćepan polja. Zajedno sa porodicom policija je pretražila teren i D.M. je pronađen jutros 27. jula oko 7.20 časova – saopštili su iz PU Foča.

Beograđanin D.M. prebačen u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje zadržan na liječenju. U policiji su pojasnili da su utvrdili da se 25. jula oko 21.20 časova desila saobraćajna nezgoda na putu Šćepan polje – Foča, u mjestu Dučeli u kojoj je jedno lice teže povrijeđeno. Naglasili su da su uviđaj nesreće obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, dok je povrijeđeni zadržan na liječenju.