Nestao starac na području Čajniča

Policija u Čajniču već nekoliko dana traga za Adilom Hajvazom (87), čiji je nestanak prijavljen 4. avgusta, a zadnji put je viđen dan ranije ispred porodične kuće u mjestu Vihnići, na području Čajniča.
Hajvaz, koji je inače stalno nastanjen u Sarajevu, zadnji put je viđen prošle srijede oko 10.00 časova kako se udaljava od kuće u pravcu mjesta Dolovi sa namjerom obilaska svog posjeda.

Nestali je je visine oko 1,65 m, srednje razvijenosti, proćelav, ispod lijevog oka je imao flaster. Zadnji put je viđen u košulji kratkih rukava sa više bijelih detalja, pantalone plave boje sa povezom oko struka, dok je na nogama imao opanke crne boje, kazali su u Policijskoj upravi Foča.

Policijski službenici Policijske stanice Čajniče izvršili su pretragu terena na teritoriji opštine Čajniče zajedno sa pripadnicima Jedinice žandarmerije Foča, članovima porodice nestalog lica kao i Gorske službe spašavanja Goražde i Pale , te Civilne zaštite Goražde.

Policijska uprava Foča apeluje na građane da ukoliko vide nestalo lice ili imaju bilo kakva saznanja a koja mogu doprinjeti pronalasku nestalog lica, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.