Muškarac iz Bajine Bašte uhvaćen u zalijevanju marihuane

09.08.2022.

ZVORNIK – Marko M. (27) iz Bajine Bašte u Srbiji uhapšen je nakon što ga je policija zatekla da u blizini kuće u Bratuncu zalijeva četiri zasada marihuane od 90 do 130 centimetara, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Iz Policijske uprave Zvornik saopštili su, navodeći inicijale, da je osumnjičeni uhapšen u ponedjeljak u akciji “Plantaža 2022”.

– Na osnovu pretodno prikupljenih saznanja, postupajući po akciji “Plantaža 2022”, policijski službenici PU Zvornik su navedenog dana izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice M. M. iz Bajne Bašte, Srbija – saopšteno je iz policije.

Dodaju da je policija u pretresu kuće i pomoćnih objekata koje koristi M. M. pronašla i oduzela 0,8 grama marihuane, drobilicu, digitalnu vagu, 262 puščana metka, osam okvira za pušku, kao i dvije puške.

– Protiv M. M. će tužilaštvu u Bijeljini biti podnesen izvještaj o krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet oružja i neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga – navode iz policije.

Izvor blizak istrazi rekao je da je isti dan policija pronašla i oduzela 31 zasad marihuane visine od 125 do 280 centimetara na području Srebrenice.

– Službenici Policijske uprave Zvornik oduzeli su 31 zasad marihuane na području Srebrenice. U vezu sa ovim zasadima može se dovesti Stojimir M. (48) iz Srebrenice protiv kojeg će Okružnom tužilaštvu Bijeljina biti podnesen izvještaj o krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga – rekao je izvor blizak istrazi.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.