Opšta tuča na veselju u Priboju, snajka pretukla sverkvu

10.09.2022.

Priboj – Proslava upriličena povodom krštenja u jednom pribojskom restoranu poretvorila se u pravu dramu koja se već danima prepričava u opštini na Limu, jer kako kažu, nikad se nije desilo nešto slično. Da nešto nije u redu videlo se kada je otac deteta koje se krstilo krenuo da napusti slavlje, a onda je sve kulminiralo kada je njegova žena, preciznije snajka porodice napala svekrvu.“Tu su međuljdski odnosi očigledno odavno narušeni. Snajka je prišla do svekrve iz sve snage joj lupila šamar i polila vinom. Svi gosti su ostali, pa malo je reći, zatečeni prizorom koji su videli. Nakon toga se vratio sin i stao na stranu svoje žene, takođe napao majku”, prepričavaju za RINU Pribojci.

Nakon što je snajka napala svekrvu, na veselju je nastao pravi karambol i više se nije znalo ko koga tuče. Na lice mesta odmah su došli pripadnici policije i ekipe Hitne pomoći.

“Dve marice su razvozile razjarene goste. Najgore je prošao snajkin ujak kom je razbijen nos, a jedna gošća morala je čak i da prenoći u bolnici zbog zadobijenih povredna jer je u čitavoj toj gužvi pala niz stepenice i slupala se”, kaže izvor upućen u situaciju.

Rina i PP Media

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.