Užice – Poznat identitet mladića stradalih u stravičnoj nesreći

Jutros oko 5 sati na putu Užice Zlatibor došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginula četiri mladića V.M. (27) koji je najvjerovatnije upravljao vozilom, S.Dž. (21) i U.D. (22), dok četvrta osoba još nije zvanično identifikovana.Tri mladića stradala su na licu mjesta, dok je četvrti sa teškim tjelesnim povredama prebačen u Opštu bolnicu Užice gdje je nedugo zatim preminuo, prenosi Blic.
Nezvanično, svi stradali su iz Užica. Oni su su stradali u džipu marke „BMW“ slovenačkih registracionih oznaka.Automobil se prevrnuo na putu Užice – Zlatibor kod kamenoloma Surduk, na par kilometara od Užica.

Do udesa je najvjerovatnije došlo kada je džip koji se kretao iz pravca Užica prema Zlatiboru poslije izlaska iz jedne pravine kod kamenoloma Surduk, prešao, iz još neutrvrđenih razloga, preko tri kolovozne trake, udario u betonski odbojnik, nastavio da se kreće “češući” stijenu i ivičnjak, a zatim se vratio u desnu kolovoznu traku preko koje je preletio i udario u metalnu bankinu. Vozilo se potom prevrnulo.