Detalji svirepog zločina u Vršcu

05.10.2022.

Marko B. iz Vršca, koji je ubio ćerkicu pa sebe, živio je do aprila sa suprugom i djetetom u kući njenih roditelja.

Tada se desilo porodično nasilje. Otišao je iz te kuće i doselio u drugu zgradu. Šest dana prije ubistva osuđen je na uslovnu kaznu od tri godine zbog nasilja u porodici. Poslije toga mu je dodijeljeno dijete – objasnio je izvor iz istrage.

Njegova supruga Suzana, dodaje izvor Kurira, nije se mirila sa tom odlukom Centra za socijalni rad, već se žalila, ali je navodno uslijedio odgovor da o tome odlučuju ljudi koji su stručni i da ona nije stručna.

– Na dan ubistva nekoliko puta je zvao svoju bivšu suprugu i na telefon stavljao dijete koje joj je govorilo da dođe i da joj je tu lijepo, međutim, majka je predosjetila da nešto nije u redu. Pretpostavlja se da je htio da je namami u stan kako bi i nju ubio – navodi izvor Kurira.

U dokumentu koji su izdale službe navodno stoji da “nema opasnosti po dijete”.

Za stravično ubistvo, podsjetimo, saznalo se preko jezivog snimka koji je Marko B. poslao cijelom imeniku iz telefona.

– Na snimku se vidi mnogo jezivih stvari, pričao je nepovezano, a vidi se crvena posuda napunjena vodom i mrtvo dijete. Nedugo nakon toga policija je došla, ali je već bilo kasno – navodi izvor.

Tragedija kakvu Vršac ne pamti, podsjetimo, dogodila se juče oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dijete staro dvije i po godine, najverovatnije u kofi vode, a potom se objesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dijete.

Suzana i Marko su bili u fazi razvoda.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.