VIŠEGRAD – Čestitka načelnika svim đacima

02.09.2023.

Dragi učenici,

Počinje nova školska godina u kojoj vas očekuju novi izazovi, nova iskustva, druženja, prijatelji. Želim vam svima puno uspjeha u školi, dobrih ocjena i lijepih trenutaka u učenju, druženju i igri sa vašim vršnjacima, vašim učiteljima, nastavnicima i profesorima.

Posebne čestitke upućujem vama koji prvi put polazite u školu.

Dragi moji prvaci,

Pred vama je novo i najljepše doba – đačko doba. To je doba kada učite prva slova, prve brojeve i sa radošću ih upisujete u vaše školske sveske. Vaši učitelji i roditelji pomoći će vam da steknete nova znanja i da budete dobri ljudi.

Polazak u školu pamtićete cijelog života, kao čarobni početak novog druženja i lijepih trenutaka iz školskih klupa, ali i učenja i novih znanja.

Želim da budete vrijedni i marljivi, a opština će zajedno sa školom raditi na unaprijeđenju sigurnosti i bezbjednosti, ali i obezbjeđivanju što boljih uslova za vaš boravak u školi.

U svoje lično ime i u ime opštine Višegrad, želim vam puno uspjeha i sreće u novom đačkom dobu, koje je pred vama.

A vama dragi roditelji, želim da budete ponosni na svoju djecu, da im budete podrška, a mi ćemo zajednički riješavati poteškoće, kako bi djeci uljepšali školske dane i učinili ih bezbrižnim.

Srećan vam početak školovanja,

a svim zaposlenim u školama želim takođe uspješnu i sretnu školsku godinu!

 

NAČELNIK OPŠTINE

Mladen Đurević

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.