Nestao paket sa “ajfonom”, osumnjičen radnik brze pošte

05.09.2023.

ISTOČNO SARAJEVO- Policijskoj stanici Istočna Ilidža prijavljeno je da u popisnoj dokumentaciji firme za brzi prevoz pošte nedostaje paket sa mobilnim telefonom “ajfon 14 pro maks” za koji je bio zadužen radnik F.K. iz Sarajeva.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela pronevjera, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu protiv ovog lica biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Policiji je prijavljeno da su lica V.D. iz Vlasenice i M.M. sa Han Pijeska, prilikom saniranja puta u mjestu Malo Polje, radnom mašinom oštetili ogradu u dužini od 30 metara kojom je ograđeno privatno imanje.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je dokumentovanje krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su tri krivična djela, javni red i mir narušen je dva puta, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.