Umičević: Finalni turnir Kupa može da počne

Sve je spremno za predstojeći završni turnir Kupa Republike Srpske za rukometaše koji će 9. i 10. septembra održati u Višegradu. Predsjednik saveza Marinko Umičević obavio je veliki posao u pripremi za ovu rukometnu svetkovinu u čemu je imao pomoć od zaposlenih u „srpskoj kući rukometa“, Dane Vučković i Nataše Dražić. Obezbijeđni su veliki pehar kao i prelazni pehar, medalje, pehari za najuspješnije pojedince (igrač, golman i strijelac), novčani ček u iznosu od 3.000 za pobjednika i 2.000 maraka za poraženog finalistu.
– Što se nas tiče već u ovom trenutku može da počne 27. izdanje Kupa Republike Srpske za rukometaše. Osim činjenice što smo obezbijedili sve ono što je neophodno, tu su još i zahvalnice koje ćemo na ovoj smotri uručiti zaslužnim pojedincima. Ovom prilikom želim da se zahvalim i ljudima iz Rukometnog kluba Višegrad kao i načelniku opštine Višegrad Mladenu Đureviću koji je dao veliki doprinos u organizaciji finalnog turnira – istakao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.
Polufinale se igra u subotu, 9. septembra kada će prvo od 17 časova igrati: Borac m:tel i Sloga, a potom će od 19 časova svoj polufinalni okršaj odigrati Leotar i Višegrad.
U nedjelju, 10. septembra u 12 časova biće održana sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske, dok će od 15 časova biti odigrano ovogodišnje finale Kupa.