SNSD Višegrad obilježio 25 godina postojanja

16.09.2023.

Osnivači i članovi SNSD-a u Višegradu su okupljanjem povodom 25 godina postojanja SNSD-a pokazali jedinstvo, snagu, viziju, odgovorne politike, rezultate i planove za budućnost, poručeno je na svečanosti u hotelu “Vilina vlas”.
ATV

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac, koji je jedan od osnivača SNSD-a u Višegradu, rekao je da je prije četvrt vijeka u ovom gradu grupa entuzijasta prepoznala ispravnost politike predsjednika Milorada Dodika, podržala je i odlučila da je slijedi u borbi za bolji Višegrad, za bolju Republiku Srpsku i bolji život svakog čovjeka.

“Ponosan sam na stranačke kolege sa kojima sam osnovao SNSD u Višegradu prije 25 godina, ali i na sve mlade koji danas prate našu ideju”, istakao je Košarac.

On je naglasio da je SNSD najveća i najbolje organizovana politička partija u Republici Srpskoj.

“Dosljedno slijedimo politiku predsjednika Dodika u odbrani Republike Srpske, njenom daljem napretku i razvoju”, poručio je Košarac.

Predsjednik Opštinskog odbora /OO/ SNSD Višegrad Mladen Đurević čestitao je osnivačima što su prije 25 godina krenuli sa zajedničkom pričom, što su bili SNSD kada su to mnogi izbjegavali i što su izdržali sve pritiske.

“Kada imamo ovakve utemeljivače nama je danas mnogo lakše. Vjerujem da ćemo se vidjeti i za narednih 25 godina, kada budemo obilježavali 50, da i tada proslavimo jubilej u što većem broju”, istakao je Đurević.

On je rekao da SNSD ide dalje, uz nove planove i rad u budućem periodu.

U okviru obilježavanja 25 godina postojanja SNSD-a sinoć su uručene zahvalnice osnivačima SNSD-a.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.