Drina HE u derbija bolja od Vlasenice

Višegradska Drina je u 8. kolu drugoligaškog “Istoka” savladala Vlasenicu 4:1, a do ubjedljive pobjede došli su u samom finišu.Drina HE do gola dolazi u 25. minuti iz penala kojeg u gol pretvara Dalibor Damjanović. Vlasenica ostaje i sa desetoricom na terenu, jer kako je u službenom zapisniku napisano, golman Vlasenice Dalibor Drakulić je psovao i upućivao pogrdne riječi svome saigraču, a Goran Lakić mu pokazuje crveni karton. Nije imala Vlasenica golmana na klupi, pa je igrač nastavio braniti, ali se Vlasenica uspješno branila i odolijevala napadima domaćih.

U 69. minuti rezervista Nikola Baranac pogađa za 2:0, a odmah potom smanjuje Veljko Mitrović na 2:1. U finišu, ipak, vidno iscrpljeni gosti i sa samo dvojicom mladih igrača na klupi, od čega je jedan ušao u igrui, padaju i Drina HE postiže dva gola, oba preko rezervista. Nikola Baranac je postigao još jedan gol, a Luka Vulević je deset minuta po ulasku u igru ovjerio trijumf.

DRINA HE – VLASENICA 4:1 (1:0)
Stadion Drine HE
Gledalaca: 100
Sudija: Goran Lakić (Brčko)
Strijelci: 1:0 Damjanović 25p, 2:0 Baranac 69p, 2:1 Mitrović 74, 3:1 Baranac 77, 4:1 Vulević 88
Žuti kartoni: Okuka, Šimšić, Lozo, Grujić, Baranac, Leonardo (Drina HE), Drakulić, Stupar (Vlasenica)
Crveni karton: Dalibor Drakulić (Vlasenica) 26

DRINA HE: Tomić, Tasić (od 84. Meurer), Pljevaljčić, Damjanović, Marković, Sekulić, Okuka (od 60. Baranac), Pejović, Grujić (od 78. Vulević), Eduardo (od 46. Leonardo), Lozo (od 60. RIstivojević)

VLASENICA: Drakulić, Vuković, Petrović, Vidović, Matić, Mitrović, Fehratović, N. Kovačević (od 68. Gadžunović), Stupar, Mijatović, M. Kovačević