Detalji krvavog pira kod Kruševca

KRUŠEVAC – Zoran R. (54) iz sela Milutinovac koji je jutros, kako se sumnja, pucao u glavu ljubavnici I. L. (44) iz sela Dedine a potom ubio suprugu V. R., kako kažu mještani bio je jedan od najbogatijih ljudi u ovom selu.

“Bili su poljoprivrednici, a i radili su u fabrici kablova u Kruševcu. Ćerke su se udale u dva sela, isto bogato. Njegova kuća je na početku sela, svi znaju gde živi. Zoran je svima pomagao, ali se znalo da voli žene. Celo selo je znalo da ima ljubavnice. Imao je dosta voća, povrća… Kuća u kojoj je živeo je lepa, fino sređena, veliko dvorište… Kako da kažemo, baš su dobro živeli. Toliko je pomagao i pozajmljivao da mu jedan duguje čak 70.000 evra”, kaže jedan mještanin za Telegraf.

Rođaci otkrili da je imao 3 ljubavnice

“Ovo mu je treća ljubavnica, a ženu koju je ubio je doveo u kuću dok je bila baš, baš mlada… Nje nam je svima najviše žao. Bila je mnogo vredna, sve je radila za njega i decu. Imali su 2 ćerke i 4 unučadi. Bio je dobar čovek, ali pare su ga iskvarile. Njegova porodica je bila čuvena, poljoprivrednici… Pa šta da vam kažemo kad im jedan duguje čak 70.000 evra. Priča se da je hteo da renovira kuću ljubavnici, a ona inače ima i muža. Celo selo je u šoku. Celo jutro je bila jurnjava ovuda. Policija na sve strane, deca vrištala. Mučenu žeu je ubio i bacio iz kola u jarak, a onda ga je policija opkolila i tu se ubio”, kažu za Telegraf.

Ivani K. se bore za život

Ivana K. (44) iz sela Dedine koju je u glavu upucao Zoran R. (54) u Kruševcu, kako Telegraf saznaje, u veoma je teškom stanju i lekari joj se bore za život.

“Prebačena u KC Niš u teškom je stanju, ima povredu glave, životno ugrožena, intubirana”, rekli su za naš portal.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta gde su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja nanIo pedesetdvogodišnji muškarac.

On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu.

Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu.

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.