U incidentu u užičkoj bolnici lakše povređena jedna osoba

Prilikom proslave lekarske slave Vrači u Opštoj bolnici Užice došlo je do incidenta u kojem je lakše povređena jedna osoba, potvrdili su za Radio Lunu iz Policijske uprave Užice.

Oni su naveli da su pripadnici Ministarstva unutrašnih poslova u Užicu saslušali muškarca (36) iz Užica zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje lakih telesnih povreda.

–Sumnja se da je juče na jednom odeljenju Opšte bolnice u Užicu nakon kraće verbalne rasprave nožem naneo povredu tridesetdvogodišnjem muškarcu u predelu kolena. O ovome je obavešten tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Užicu, saopšteno je iz Policijske uprave u Užicu.

Kako je preneo Mondo u saopštenju iz OB Užice navodi se da se incident desio tokom proslave lekarske slave Vrači u Opštoj bolnici Užice, u prostorijama Službe ortopedije sa traumatologijom. Tada je kako je saopšteno iz bolnice došlo do lakše telesne povrede jednog zaposlenog. U saopštenju je navedeno da pacijenti nisu bili u mogućnosti da vide navedeni incident, a akteri tog događaja nisu lekari, nego zaposleni na radnim mestima gipser i instrumentar.