Obrenovac domaćin trke ”Beograd – Banjaluka”

28.03.2024.

Kružnom trkom u Obrenovcu 17. aprila počeće 18. izdanje biciklističke trke Beograd – Banjaluka. Ovogodišnja manifestacija trajaće pet dana, a kao i svih prethodnih godina očekuje se istinski spektakl. Predsjednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević poručio je da je trka od velikog značajem za sve gradove kroz koje prolazi.Nakon prve etape koja će završiti u Bijeljini biciklisti se sele u Zvornik odakle će preko Bratunca i Šekovića stići u Vlasenicu. Potom slijedi kraljevska dionica od Višegrada, preko Rudog i Sokoca do Jahorine. Direktor trke Vladimir Kuvalja kaže da su pripreme u završnoj fazi i da će biciklisti imati najbolje uslove na raspolaganju.

Kao i svih prethodnih godina organizatori imaju odličnu saradnju sa predstavništvom Republike Srpske u Srbiji. I ovaj put stigla je puna podrška, a šef predstavništva Mlađen Cicović raduje se punoljetstvu manifestacije.

Ovogodišnje izdanje trke Beograd – Banjaluka svoje veliko finale imaće 21. aprila na etapi od Doboja do Banjaluke. Prošlogodišnji pobjednik je Slovenac Gregor Matija Černe.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.