Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo

22.04.2024.

Uzbudljiv događaj koji će obilježiti ljubitelje mode, ljepote i glamura stiže u Istočnu Ilidžu!
U organizaciji renomiranog Fashion M-a, uz podršku Opštine Istočna Ilidža, najavljen je prvi Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo.Ovaj nezaboravni spektakl održat će se u nedjelju, 28.04.2024. u Grand Event Hall Istočno Sarajevo s početkom u 20 sati, obećavajući vrhunski doživljaj i priliku da se otkriju novi talenti modne scene.

Osim spektakularnih modnih prikaza, posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu koji obuhvata modne revije Top modela Fashion M-a, nastup ***Plesni studio ORION*** , izvedbu Plesni studio “Fuego”
Za najuspješnije učesnice pripremljene su vrijedne nagrade, ali i prilika za plasman na Izbor za Fotomodela Republike Srpske, što dodatno podiže značaj ovog prestižnog događaja.
Projekat je podržan od strane Opstina Istocna Ilidza , te brojnih lokalnih i regionalnih partnera:
Villa_Magic_Sa, Butik “DEMI” TC TOM, Afrodite Mode Collection, Liv – baby & kids fashion, NOMAD pizza&craft house, Zlatno zrno, Frizerskisalon Iris Iris, @salon ljepote makeover,
Cvjecara Magnolia, Butik-parfimerija “Magic”, Foto Vaske Istočno Sarajevo
Medijski pokrovitelji: RTVIS, princip.news, Central news, Višegrad Portal, @Istočno Sarajevo 057.

Pozivamo sve zaljubljenike u modu i ljepotu da budu dio ovog nezaboravnog spektakla! Mjesta su ograničena, stoga obavezno rezervirajte svoje mjesto na broj 061-331-858. I zapamtite, večernje odijelo dodatno će upotpuniti Vaš doživljaj ovog glamuroznog događaja.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.