Ramo Isak priznao: Stanje u FBiH nije dobro

22.04.2024.

Ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH (FBiH) Ramo Isak priznao je da stanje bezbjednosti u Federaciji nije dobro ako se gleda situacija na terenu.
ATV

Tokom rasprave o stanju bezbjednosti u FBiH, Isak je informisao poslanike Predstavničkog doma Parlamenta FBiH o policijskoj akciji “Blek taj 2” usmjerenoj na organizovani kriminal i trgovinu drogom.

“Ako gledamo situaciju na terenu vidimo da stanje nije dobro”, rekao je Isak i dodao da bezbjednost građana neće biti ugrožena.On je naveo da ima informacije da je direktor Federalne uprave policije (FUP) Vahidin Munjić priveden u svojstvu svjedoka i da je najbitnije da Uprava nastavlja da funkcioniše i radi.

“Šta će dalje biti odlučiće Tužilaštvo BiH. Informisan sam da ćemo putem depeše dobiti informaciju šta se dešava”, rekao je Isak.

On je dodao da je i sam postavio određena pitanja i da je dobio informaciju da se predmet vodi tri-četiri godine i da je u vezi sa nabavkom uniformi koje su dobijene putem donacije.”U nevinost onih koji su predmet davanja izjava vjerujem dok se ne utvrdi drugačije”, rekao je Isak.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.