Luksuzni Models Camp: Pripreme za Spektakularni Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo!

28.04.2024.

Sa zadovoljstvom vam donosimo izvještaj o uspješno završenom Models Campu, koji je bio priprema za Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo. Tokom ovog kampa, organizatori su zajedno s jedanaest prekrasnih djevojaka boravili unutar prekrasnog kompleksa Ville Magic Sa, pružajući im luksuzan smještaj i razne sadržaje poput malog spa centra i otvorenog bazena.

Partneri projekta, poput Zlatnog Zrna, Nomad Pizza i Craft-a, osigurali su da učesnici uživaju u vrhunskoj hrani tokom cijelog boravka. Restoran Bar Apartman je majstorski organizovao druženja i zabavu, osiguravajući da svaki trenutak bude ispunjen radosti i povezivanja.

Osim uživanja, učesnice su se posvetile pripremi prezentacija turističkih potencijala svojih opština, usklađujući se s ciljevima projekta. Ovo takmičenje za Fotomodela Bosne i Hercegovine ima za cilj osnaživanje uspješnih, obrazovanih mladih žena, koje će predstavljati regiju Istočno Sarajevo na takmičenju za Fotomodela Republike Srpske.

Poduhvat je dobio veliku podršku različitih partnera i medijskih sponzora, uključujući:

Opštinu Istočna Ilidža
Afrodite Mode Collection
Boutique Liv
Boutique Demi
Salon Iris
Salon Ljepote Make Over
Cvećara Magnolija
Parfimerija Magic
Conect Concept Store
Fotografija Vaske
Također, medijski su podržali:

RTV IS
Istočno Sarajevo 057
Visegrad 365
CENTRAL NEWS
Centar za Kulturu i Informisanje Istočne Ilidže
Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo održat će se večeras u 20h u Grand Event Hall u Istočnoj Ilidži.

Posjetitelje očekuje bogat show program s nastupima plesnih studija Orion i Fuego, kao i top modela članova Fashion M-a i Zvezde Granda Maje Jevtić.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.